Team LottoNL-Jumbo Hospitality

Team LottoNL-Jumbo Hospitality

Tijdens iedere race en etappe dit seizoen bieden we onze gasten de mogelijkheid om een etappe naar keuze van dichtbij mee te maken.

Team LottoNL-Jumbo Hospitality

Tijdens iedere race en etappe dit seizoen bieden we onze gasten de mogelijkheid om een etappe naar keuze van dichtbij mee te maken. Samen met het team nemen we je mee van plek naar plek langs het parcours om je zo dicht mogelijk bij de koers te laten komen en zoveel mogelijk van de race te zien!

Marc Kiemeney, Capital Advertising & HiepHiepKado.nl, is één van onze business club leden en een graag geziene gast: “Als je te gast bent bij Team LottoNL-Jumbo is het net alsof je in een speelfilm zit volop spanning en avontuur. De sterren van de film ontmoet je en die spreek je, in veel gevallen ben je de figurant die mee hobbelt in het decor, maar het leuke van de ploeg is dat je soms ook rolletje mag spelen, zoals bidons aanreiken. De ploeg vind ik een hele toegankelijke club mensen, bijna een familie waarin ieder zijn rol speelt en waar gasten ook net zo belangrijk zijn als de mensen waar het echt om draait, de renners! Het voelt heel anders dan bij andere sporten, waar je passief op een stoeltje zit  te kijken, je bent echt een onderdeel. Dat is een super proces!”

 

Gerelateerde updates