Visma

Visma is verheugd om de eerste titelsponsor te zijn van Team Visma | Lease a Bike - een van 's werelds beste wielerploegen.

Tientallen jaren van innovatie hebben Visma tot een van Europa's en Latijns-Amerika's meest succesvolle cloud software bedrijven gemaakt. Hun software is essentieel voor de samenleving en voedt de belangrijkste bedrijfsfuncties van kleine bedrijven, middelgrote en grote ondernemingen en de publieke sector.

Visma helpt ook het team, net zoals het zijn miljoenen klanten helpt. Team Visma | Lease a Bike gebruikt Visma-software om zijn bedrijf te runnen - boekhoudkundige en financiële processen, gegevensanalyse, HR-activiteiten, ondertekenen van contracten en nog veel meer. Het team gebruikt ook Visma's AI-gebaseerde voedingsvoorspellingsoplossing, die ervoor zorgt dat de renners op het hoogst mogelijke niveau presteren. Dit is hoe Visma de wielen draaiende houdt en de besten helpt de besten te zijn.

Europese uitbreiding blijft een strategisch doel voor Visma en het ondersteunen van het team is een belangrijk onderdeel van het vergroten van de naamsbekendheid van het bedrijf. Het sponsorschap biedt hen ook een unieke kans om werknemers, partners en klanten te betrekken, interne activatie en trots te stimuleren en lokale marketing- en merkcampagnes uit te voeren.

Visma kan niet trotser zijn om het team te steunen en kijkt ernaar uit om verder te bouwen aan de gedeelde waarden van teamwerk, toewijding en concurrentievermogen.

Partner nieuws