Visma

Visma werd in 1996 in Noorwegen opgericht. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot Europa's nummer één cloud softwarebedrijf, dat actief is in heel Europa en Latijns-Amerika. Visma biedt software die processen voor bedrijven en organisaties in de private en publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren.

Het Europese softwarebedrijf Visma was de afgelopen vijf jaar de tweede titelsponsor van het wielerteam. Sinds 1 januari 2024 is Visma eerste titelsponsor voor onbepaalde tijd.

Merete Hverven, CEO van Visma: “Ik ben heel verheugd dat we onze langdurige en succesvolle samenwerking met de beste wielerploeg ter wereld, die verder zal gaan als Team Visma | Lease a Bike, voortzetten. De renners van de ploeg hebben de toppen van hun kunnen bereikt door ongekend veel inzet en toewijding te tonen en door goed samen te werken. Waarden die ook passen bij Visma en waarmee we graag geassocieerd worden. Als een van Europa’s meest toonaangevende softwarebedrijven zullen we het team blijven voorzien van oplossingen die hen helpen om hun sportieve en zakelijke prestaties te verbeteren.”

Partner nieuws