Account
Powered by
fr Tour de France
World Tour 29 jun '24 - 21 jul '24
17/21 Gruissan › Nîmes 188km
18/21 Saint-Paul-Trois-Châteaux › Superdévoluy 177km
19/21 Gap › Barcelonnette 179km
be Ethias-Tour de Wallonie
World Tour 22 jul '24 - 26 jul '24
1/5 Tournai › Fleurus 179km
2/5 Saint-Ghislain › Ouffet 188km
3/5 Arlon › La Roche-en-Ardenne 192km
fr Tour Alsace
Development Team 24 jul '24 - 28 jul '24
1/5 Sausheim › Sausheim 4km
2/5 Riedisheim › Ferrette 154km
3/5 Vesoul › La Planche des Belles Filles 132km
cz Czech Tour
World Tour 25 jul '24 - 28 jul '24
1/4 Prostějov › Ostrava 151km
2/4 Zlín › Pustevny 170km
3/4 Moravská Třebová › Dlouhé stráně 134km
es Vuelta a Burgos
World Tour 05 aug '24 - 09 aug '24
1/5 Vilviestre Del Pinar › Burgos 168km
2/5 Valle De Mena › Complejo Karstico Ojo Guareña 161km
3/5 Bodegas Nabal Gumiel De izán › Lagunas De Neila 138km
es Donostia San Sebastian Klasikoa
World Tour 10 aug '24
1/1 San Sebastián › San Sebastián 236km
fr Tour de France Femmes avec Zwift
Women's Team 12 aug '24 - 18 aug '24
1/8 Rotterdam › The Hague 124km
2/8 Dordrecht › Rotterdam 67km
3/8 Rotterdam › Rotterdam 6km
pl Tour de Pologne
World Tour 12 aug '24 - 18 aug '24
1/7 Wrocław › Karpacz
2/7 Mysłakowice › Karpacz
3/7 Wałbrzych › Duszniki-Zdrój
Zo zet Team Visma | Lease a Bike partners in de kijker tijdens de Tour de France

Zo zet Team Visma | Lease a Bike partners in de kijker tijdens de Tour de France

De Tour de France is niet alleen voor onze renners de belangrijkste wedstrijd van het jaar, maar ook voor onze partners. Lees hier hoe onze ploeg hen in de spotlight zet tijdens de belangrijke julimaand.

Daags voor de start van de Tour de France kondigde Team Visma | Lease a Bike de Control Room aan. In de Control Room analyseert het team in real-time algemeen beschikbare gegevens tijdens de koers, zoals tv-beelden, weersinformatie en wedstrijdradio om tactische beslissingen te optimaliseren. De introductie van de Control Room is het resultaat van een samenwerking met hoofdsponsor Visma en co-sponsor BetCity en draagt niet alleen bij aan het behalen van de sportieve doelstellingen van de ploeg, maar genereerde internationaal ook een enorm bereik. 

“De Control Room is een prachtig voorbeeld van hoe ons team samen met onze partners impact maakt”, aldus commercieel directeur Sander Kruis. “De Tour de France is een enorm evenement waar je als partner van onze ploeg een heel groot bereik kunt hebben via alle kanalen die wij zelf hebben en de aandacht die we genereren. Ik ben erg trots op onze marketing & commercie teams, die op creatieve wijze in weten te spelen op het momentum van de Tour de France. Later deze zomer zullen we dat weer doen rondom de Tour de France Femmes, met start in onze thuisbasis Nederland.”

Tour-campagne

Naast de Control Room, vinden er talloze andere acties plaats tijdens de Tour de France. Zo lanceert Team Visma | Lease a Bike jaarlijks een speciale Tour-campagne met het Tour-shirt als belangrijkste onderdeel daarvan. Verschillende partners zijn daar ook dit jaar weer op ingehaakt: Cervélo heeft een speciale fiets ontworpen in hetzelfde design als het shirt, hetzelfde geldt voor de fietsschoenen van Nimbl en de helmen van Giro. Brillenpartner Oakley voorziet onze renners eveneens van speciale brillen voor de Tour de France. Het Tour-shirt wordt verder geëtaleerd in de kledingwinkels van Only for Men, waar het ook direct te bestellen is. En verschillende shirts die door de renners gedragen werden tijdens de Tour, zullen ter veiling worden aangeboden via Matchwornshirt

Wielershirt mannen 2024 - The Renaissance
Nieuw
Wielershirt mannen 2024 - The Renaissance

Tour de France Renaissance-wielershirt mannen - Team Visma | Lease a Bike
Na twee Tourzeges op rij, gekenmerkt door grenzeloze innovatie en vooruitgang, voert de Tour de France ons dit jaar van Florence naar Nice. Een reis door de tijd van de Renaissance die de missie van het team om elke dag grenzen te verleggen en te verbeteren weerspiegelt. Geïnspireerd door dit bijzondere tijdperk blijven we de toekomst van de wielersport kleur geven. 

Een ode aan de Renaissance
Het patroon op het shirt staat symbool voor deze periode, waarin revolutionaire ideeën en een honger naar kennis centraal stonden tijdens de Renaissance. 'In the spirit of limitless thinking.'

Uniek patroon en kleurenpalet
Met het unieke patroon en het kleurenpalet van de Renaissance hebben we een tenue ontworpen dat zowel opvallend als stijlvol is. Het tenue is niet alleen een eerbetoon aan een revolutionair tijdperk, maar ook een krachtige weergave van de innovatieve en ambitieuze geest van Team Visma | Lease a Bike.

Kenmerken

  • Uniek Renaissance-patroon: geïnspireerd door de iconische architectuur en kunst van dit tijdperk.
  • Gedurfd kleurenpalet: elegant en opvallend, perfect voor zowel onze renners als wielerfans.
  • Romeinse cijfers in de kraag met het jaartal van deze Tour de France MMXXIV (2024).

Bestel het wielershirt voor mannen nu!
Draag net als onze renners het Tour de France Renaissance-wielershirt van Team Visma | Lease a Bike en voel de inspiratie van een tijdperk dat de wereld veranderde.

€ 80,00
Ga naar shop

Hoofdsponsor Lease a Bike stelde een deel van zijn logoposities op dat tenue voor de Tour de France ter beschikking aan bedrijven die al klant waren of zich aanmeldden als klant van Lease a Bike. 

Naast de fiets leverde schoenenpartner Hoka speciale casual schoenen voor alle renners.

Verder vinden er verschillende winacties van BetCity plaats tijdens de Tour de France, met prijzen zoals tickets voor helikoptervluchten tijdens de Tour de France of een kijkje in de Control Room. Via Team Visma | Lease a Bike zelf zijn onder meer producten van Giro, Nimbl en Garmin te winnen.

Tenslotte vinden er in Denemarken in 65 winkels van Bygma activaties plaats in het kader van de Tour de France. En brandstofpartner BP pakt uit met een speciale Tour de France advertentiecampagne.

 / 

Gerelateerde updates