De mooiste foto's van Strade, Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico en meer

De mooiste foto's van Strade, Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico en meer

Bekijk hier de mooiste foto's van de Strade Bianche, Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico, de Healthy Ageing Tour en GP Oetingen. De eerste wegwedstrijd van Marianne Vos in het geel-zwart, het debuut van Wout van Aert als kopman in een meerdaagse koers, drie mooie overwinningen van Primoz Roglic en de eerste podiumplekken voor de vrouwenploeg.

Strade Bianche

Marianne Vos begon haar wegseizoen goed met een zevende plaats in de Strade Bianche. De kopvrouw van Team Jumbo-Visma reed een sterke koers en de voltallige ploeg liet zich nadrukkelijk van voren zien.

Wout van Aert eindige in Strade Bianche als vierde. De uittredend winnaar maakte indruk onderweg, maar moest in de finale de beslissende aanvallen laten gaan.

 / 

Paris-Nice

Primoz Roglic won drie etappes in Parijs-Nice. De Sloveen greep naast de eindzege na valpartijen in de afsluitende etappe. Ondanks de pech, won hij wel het puntenklassement.

 / 

Tirreno-Adriatico

Wout van Aert maakte zijn debuut als kopman in een meerdaagse koers. Hij werd tweede in het algemeen klassement en won ook de puntentrui. Daarnaast pakte de Belg ook twee etappezeges. Hij won namelijk de openingsrit en de afsluitende tijdrit.

 / 

Healthy Ageing Tour en GP Oetingen

Karlijn Swinkels sprintte in de openingsetappe van de Healthy Ageing Tour naar de eerste podiumplek voor de vrouwenploeg van Team Jumbo-Visma.

Marianne Vos behaalde een paar dagen later hetzelfde resultaat en werd derde in GP Oetingen.

 / 

Gerelateerde updates