Geniet na van het spectaculaire Vlaamse koersweekend met de mooiste foto's

Geniet na van het spectaculaire Vlaamse koersweekend met de mooiste foto's

Wat een weekend, wat een wedstrijden, wat een finales! Met een schitterende één-twee in de E3 Classic en twee mooie tweede plaatsen in Gent-Wevelgem als resultaat. Geniet na met deze terugblik op het spectaculaire Vlaamse koersweekend.

E3 Classic

Na een knap staaltje teamwerk kwamen Wout van Aert en Christophe Laporte samen juichend over de streep, met eerstgenoemde als winnaar. "Ik ben trots op het team, want dit is hoe we willen winnen."

 / 

Gent-Wevelgem voor vrouwen

Gent-Wevelgem was spannend tot aan de eindstreep. Dankzij het werk van haar teamgenoten kon Marianne Vos meesprinten voor het podium. Voor de overwinning kwam ze nét te kort, maar een tweede plaats in zo’n grote klassieker is ook een mooi resultaat. Zeker als je bedenkt dat dit pas haar tweede koers was dit seizoen.

 / 

Gent-Wevelgem voor mannen

De teleurstelling overheerste bij Laporte na zijn tweede plaats in Gent-Wevelgem, want "je krijgt niet altijd zo’n grote kans om een klassieker op je naam te schrijven". Toch kan het team terugkijken op een mooie koers.

 / 

Brugge-De Panne

Onder een heerlijk lentezonnetje trok het peloton van Brugge naar De Panne. Met een vijfde plaats in de sprint toonde Olav Kooij opnieuw over razendsnelle benen te beschikken.

 / 

Gerelateerde updates