Team Visma | Lease a Bike kondigt nieuw driejarig partnership aan met Würth

Team Visma | Lease a Bike kondigt nieuw driejarig partnership aan met Würth

Met trots kondigt Team Visma | Lease a Bike een nieuwe samenwerking aan met Würth, wereldwijd bekend als toonaangevend specialist in bevestigings- en montagetechnologieën.

Het partnership met Würth, dat een contractduur van drie jaar omvat, is gebaseerd op gedeelde kernwaarden van innovatie, voortdurende verbetering en het nastreven van topprestaties. De samenwerking op het High Performance Center van de ploeg sluit naadloos aan bij de missie van Würth om altijd te streven naar de beste kwaliteit en deze elke dag te verbeteren.

Als technical supplier van Team Visma | Lease a Bike zal Würth een belangrijke rol spelen in de dagelijkse activiteiten op het High Performance Center in Den Bosch, waar alle fietsen en materialen worden klaargemaakt voor wedstrijden en trainingen. Würth zal daar de werkplaats voorzien van een uitgebreid assortiment aan gereedschappen en zorgdragen voor alle werkbanken. De mechaniekers van het team krijgen hoogwaardige werkkleding van Würth, ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit tijdens de meest veeleisende omstandigheden op en naast het parcours. Bovendien stapt Team Visma | Lease a Bike over op het Orsy voorraadbeheersysteem van Würth. Hierdoor heeft de ploeg altijd toegang heeft tot de juiste materialen en apparatuur om hun trainingen en wedstrijden te optimaliseren.

"Met de ondersteuning van Würth kunnen we ons concentreren op het leveren van de best mogelijke prestaties"

Jaap van Hulten

"We zijn verheugd om dit nieuwe partnerschap aan te kondigen," aldus Jaap van Hulten, Chief Operations Officer van Team Visma | Lease a Bike. "Met de ondersteuning van Würth op ons High Performance Center kunnen we ons blijven concentreren op het leveren van de best mogelijke prestaties in de koers. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking in de komende jaren."

Gerelateerde updates