Addy Engels naar Team LottoNL-Jumbo

Addy Engels naar Team LottoNL-Jumbo

Vanaf 1 januari 2016 versterkt Addy Engels de sportieve leiding van Team LottoNL-Jumbo. Engels, lang actief in het profpeloton en vier jaar ploegleider bij Giant-Alpecin, gaat als coach aan de slag bij het team.

Richard Plugge
Algemeen directeur Richard Plugge is blij met de toevoeging van Addy Engels aan de technische staf. "Ons team is erop gericht via innovatie en coaching de ontwikkeling van onze renners te stimuleren en zo het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Addy werkt volgens die visie en hij is iemand die het tactisch plan kan overbrengen op alle leden van het team. Addy kan een groep binden en voor elkaar laten werken en zodoende het individu boven zichzelf laten uitstijgen."

Addy Engels

Addy Engels verheugt zich op het aanstaande seizoen bij zijn nieuwe werkgever. "Ik merkte dat ik afgelopen jaar steeds minder paste bij mijn team. Dan is de conclusie dat je verder wil, en het beter is een nieuwe uitdaging te vinden. Ik ga bij LottoNL-Jumbo het grootste deel van mijn energie stoppen in coaching, waar ook mijn passie ligt. De sportieve ambities en focus binnen het drie-jarenplan van het team spreken mij aan."

Gerelateerde updates