Beleef samen met Team Visma | Lease a Bike de dag van je leven bij je favoriete wielerwedstrijd!

Beleef samen met Team Visma | Lease a Bike de dag van je leven bij je favoriete wielerwedstrijd!

Heb je altijd al eens een wielerwedstrijd in het spoor van Wout van Aert of Jonas Vingegaard willen volgen? En wil je zelfs deel uitmaken van een wielerploeg? Dan ben je bij Team Visma | Lease a Bike aan het juiste adres. Wij bieden exclusieve hospitality-mogelijkheden aan bij de mooiste wedstrijden van het wielerseizoen. Van de Ronde van Vlaanderen tot aan de Tour de France. Ontdek hier wat zo’n hospitalitydag inhoudt en waarom je deze ervaring als liefhebber zeker meegemaakt moet hebben.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een voetbalclub heeft een wielerteam geen eigen stadion, vol met supporters. Fans kunnen de koers vaak maar één keer voorbij zien gaan en daarmee is het contact met de renners na enkele minuten alweer voorbij. Team Visma | Lease a Bike brengt daar verandering in. Dit doen we door de mensen zelf naar de wedstrijden te brengen en een exclusieve inkijk te geven. ‘We proberen de wielerfans op deze manier ook een beetje dat stadiongevoel te bieden”, vertelt Sam Vinck, New Business Manager bij Team Visma | Lease a Bike.

Zo’n stadiongevoel is één van de zaken waarvan je kan genieten op een hospitalitydag. Maar daar blijft het niet bij. “Een hospitalitydag bestaat uit heel veel elementen. Zo begint de dag met een warm welkom, waarna de gasten een uitgebreide voorbeschouwing krijgen van één van onze ploegleiders”, verduidelijkt Vinck. “Vervolgens brengen we een bezoek aan onze foodtruck en materiaalwagen, waar veel interessante inzichten worden gedeeld.”

Leuk en fascinerend, maar een wielerliefhebber wil vooral ook de koers zelf voelen en zien. En dat is waar Team Visma | Lease a Bike het verschil wil maken. “Wij brengen met de gasten een bezoekje aan de ploegenpresentatie en de start, waar iedereen even op de foto kan met zijn of haar favoriete renner. Daarna worden onze gasten met busjes naar verschillende plekken langs het parcours gebracht”, licht Vinck toe. Op die plekken heb je de mogelijk om onder andere zelf een bidon aan te geven. Zo maak je als gast ook daadwerkelijk deel uit van Team Visma | Lease a Bike en draag je bij aan ons succes. En wie dacht dat de hospitality-experience daar eindigde, heeft het mis. “Aan het einde van de wedstrijd verzamelen wij bij de finish, om een exclusieve inkijk te krijgen in alles wat er aan de finish gebeurt. Tenslotte gaan we nog naar de teambus waar we uitgebreid nakaarten én waar bij winst een glaasje champagne wordt gedronken”, zegt Vinck.

"De meeste gasten ken je nog maar een halve dag, maar toch voel je de verbondenheid en diezelfde passie."

Sam Vinck

Met onder andere twee Tour de France-zeges op rij heeft Team Visma | Lease a Bike de afgelopen jaren heel wat successen behaald. Dat levert uiteraard ook prachtige momenten op. “De etappe waarbij Pogacar kraakte was een heel speciale”, zegt Vinck. “Het moment dat je samen in het busje zit met de gasten en iedereen het samen zo intens beleeft, is gewoon magisch. De meeste gasten ken je nog maar een halve dag, maar toch voel je de verbondenheid en diezelfde passie. Dat is iets wat je echt zelf eens moet ervaren en wat ik iedereen kan aanraden.”

Van sponsors en zakenpartners tot fanatieke wielerfans, wij bieden iedereen de mogelijkheid om zelf zo’n hospitality-experience te beleven. Ontdek onze arrangementen in onze shop en boek snel je hospitalitydag bij je favoriete wielerwedstrijd, want op=op. “Dus tot binnenkort in koers!”, aldus Sam Vinck.

Gerelateerde updates