Powered by
es Volta Ciclista a Catalunya
WorldTeam Men 24 mrt '25 - 30 mrt '25
2/7 Banyoles › Figueres 177km
3/7 Viladecans The Style Outlets › La Molina 218km
4/7 Sant Vicenç de Castellet › Montserrat Mil·lenari 188km
it Settimana Internazionale Coppi e Bartali
WorldTeam Men 25 mrt '25 - 29 mrt '25
1/5 Ferrara › Bondeno 174km
2/5 Riccione › Sogliano al Rubicone 163km
3/5 Riccione › Cesena 142km
nl Olympia's Tour
Development Team 26 mrt '25 - 30 mrt '25
1/5 Beltrum › Beltrum 10km
2/5 Beek › Beek 175km
3/5 Kerkdriel › Rossum 148km
be Classic Brugge-De Panne
WorldTeam Men 26 mrt '25
1/1 Bruges › De Panne 195km
be Classic Brugge-De Panne
WorldTeam Women 27 mrt '25
1/1 Bruges › De Panne 152km
si GP Brda-Collio
Development Team 27 mrt '25
1/1 Dobrovo › Dobrovo
si GP Goriska & Vipava Valley
Development Team 27 mrt '25
1/1
be E3 Saxo Classic ME
WorldTeam Men 28 mrt '25
1/1 Harelbeke › Harelbeke 208km
#FoodFriday: Ontbijtzaken

#FoodFriday: Ontbijtzaken

Dit weekend ontbijten de renners weer samen voor ze zich naar de wedstrijden van dit weekend begeven. Team LottoNL-Jumbo’s voedingsdeskundige Marcel Hesseling bepaalt wat de renners eten en heeft een overzichtelijk lijstje gemaakt met alle producten en de exacte voedingswaardes van deze producten. Voor iedere race wordt er een verzorger aangewezen die verantwoordelijk is voor het ontbijt. Op basis van Marcel Hesseling zijn advies vult hij de ontbijtbox.

Een half uur voordat de eerste renner naar het ontbijt gaat, zetten de verzorgers alles klaar. Alle producten die Marcel Hesseling heeft aangeraden staan ook daadwerkelijk op tafel. Wanneer de renners aan tafel zitten geven de verzorgers door of er een omelet, rijst, pannenkoeken of pasta moet worden gemaakt en of hier ham bij moet. Maarten Tjallingii eet geen vlees, dus hij krijgt standaard zijn omeletten zonder ham. Wanneer onze team kok Jesper Boom aanwezig is, bereidt hij de omeletten, havermout en pannenkoeken. Hij weet inmiddels alle wensen en behoeften van de renners. De één wil zijn havermout dik, de ander dun. Wanneer Jesper niet aanwezig is, wordt alles met de keuken van het hotel geregeld. De verantwoordelijke verzorger van die dag overlegt met de keuken en houdt gedurende het ontbijt in de gaten of de renners alles hebben, en vult producten aan waar nodig.

Wat staat er allemaal op de ontbijttafel?
Tijdens het inladen van de truck voor iedere wedstrijd wordt er gezorgd dat alle nodige producten van de Jumbo mee zijn. Op de ontbijttafel staat onder andere: Pindakaas, pure hagelslag, hazelnootpasta, amandelpasta, noten, 3 soorten ontbijtgranen (muesli, krokante muesli, havermout), appelstroop, honing, jam, ontbijtkoek, omeletten, pannenkoeken, rijst, pasta en olijfolie.

Gerelateerde updates