LottoNL-Jumbo met hoge verwachtingen naar Binche – Chimay – Binche

Team LottoNL-Jumbo reist met een ploeg vol kanshebbers af naar één van de laatste wedstrijden van het seizoen. Sep Vanmarcke, Tom Van Asbroeck, Maarten Wynants en Paul Martens moeten een gooi naar de winst doen in Binche – Chimay – Binche, mémorial Frank Vandenbroucke.

“Binche – Chimay – Binche is een hele mooie wedstrijd met een specifieke aankomst”, zegt ploegleider Erik Dekker over de Waalse koers. “Het is een hele interessante koers voor ons. Ik denk dat er hard gereden gaat worden en wij gaan er dan ook met een goede ploeg naartoe. Sep Vanmarcke, Tom Van Asbroeck, Maarten Wynants en Paul Martens kunnen deze wedstrijd heel goed aan. We starten echt om te winnen en ik denk dat we met deze ploeg ook hoog in mogen zetten.”

Voordeel
“De aankomst is licht oplopend”, analyseert Van Asbroeck. “Dat is in mijn voordeel. Zeker met de Vuelta in de benen heb ik daar een streepje voor op de rest. Mijn benen zijn goed, mijn conditie is goed en in de vlakke sprints heb je meer geluk nodig. Nu komt het meer op kracht aan. Van mij mag het een sprint worden, maar als er een interessante kopgroep wegrijdt, zal ik daar ook zeker proberen bij te zitten.”

Line-up:
Tom Van Asbroeck, Jos van Emden, Tom Leezer, Barry Markus, Paul Martens, Sep Vanmarcke, Twan Castelijns en Maarten Wynants.

Ploegleider:
Erik Dekker.

Gerelateerde updates