Nieuwe Bianchi-fiets Team LottoNL-Jumbo volledig celeste

Bianchi heeft dinsdag de nieuwe fiets van de wielrenners van Team LottoNL-Jumbo gepresenteerd. 

Laurens ten Dam, Robert Gesink, Wilco Kelderman, Sep Vanmarcke en alle andere coureurs van de ploeg stappen komend seizoen voor trainingen en wedstrijden op een spetterende fiets die volledige celeste gekleurd is, de iconische tint waarmee Bianchi de afgelopen 130 jaar wereldfaam vergaarde.

130 jaar
Het jaar 2015 betekent de 130e verjaardag van het Italiaanse fietsmerk. Met een speciaal logo op de fiets wordt het succesvolle verleden van Bianchi geëerd. 

Wilco Kelderman
“De nieuwe fiets ziet er gelikt uit”, aldus Wilco Kelderman. “Dankzij het celeste ademt hij een en al historie uit. Veel grote wielrenners behaalden in het verleden grootse resultaten op een Bianchi met deze kleur.”

Oltre XR2
Het carbon frame van de Oltre XR2 garandeert een snelle acceleratie, maximale krachtsoverbrenging en een superieure handling. Op drie vlakken combineert het frame uitzonderlijke prestaties met design: gewicht, stijfheid en aerodynamica. De Ultra Thin Seat Stays (UTSS Technology), de nieuwe geïntegreerde aero fork en de interne bekabeling zorgen op de weg voor een ongekende snelheid. Ook in het hooggebergte, zowel bergop als bergaf.

Gerelateerde updates