Programma Team LottoNL-Jumbo fandag

Programma Team LottoNL-Jumbo fandag

Tijdens onze fandag zijn er doorlopend workshops, presentaties, persconferenties, is er de mogelijkheid tot het fietsen op een echte Bianchi en nog veel meer.

Zaterdag 17 oktober vindt op Sportcentrum Olympos in Utrecht onze jaarlijkse fandag plaats. Een ideale gelegenheid om: handtekeningen te verzamelen, op de foto te gaan met de renners, een Team LottoNL-Jumbo tenue aan te schaffen of een rondje te fietsen op een échte Team LottoNL-Jumbo Bianchi. Daarnaast staan er nog andere dingen op het programma: 

 

Vanaf 12:00 uur openen wij de deuren tot de fandag. In en rondom Sportcentrum Olympos zijn er verschillende dingen te doen die te maken hebben met wielrennen. Denk daarbij aan het onderhoud van een fiets, onderhoud van het lichaam (eten, drinken, massage, slapen), maar er zijn ook Bianchi’s te koop. Daarnaast organiseren wij een persconferentie waarbij iedereen vragen kan stellen en is er een quiz. 

 

Aandacht voor onze partners

Gedurende de hele dag zijn er verschillende stands te bezoeken die uitleg geven over de innovatie in de wielerwereld. Een belangrijk onderwerp daarin is voeding. Naast het feit dat de Jumbo veel voeding levert, werken wij ook samen met Daily Fresh Food en de Bisschopsmolen. Bij de specifieke voedselstand leggen wij uit wat voeding voor invloed heeft op de prestaties van renners, wat ze gedurende een dag, of meerdaagse koers, eten en hoe het bereiden ervan in zijn werk gaat. 


Daarnaast is iedereen welkom bij de slaapstand om door experts uitgelegd te krijgen waarom er tijdens iedere grote ronde de matrassen van renners van hotel naar hotel worden gesleept. Maakt het zo’n groot verschil dat deze logistieke verhuizing de moeite waard is? Dat antwoord krijg je vandaag.  


Om 14:30 staat er een persconferentie op het programma. Wat wil jij graag van de renners of ploegleiding weten? Nu is er de mogelijkheid tot het stellen van jouw vraag. 

 

Speciaal voor officiële Team LottoNL-Jumbo FANS

 

In een aparte ruimte, die wij speciaal voor onze officiële FANS reserveren, vinden nog twee extra sessies plaats. Vanaf 13:30 staan Richard Plugge en Mathieu Heijboer op het podium, waarbij er wordt gesproken over training. Na afloop is er ruimte tot het stellen van vragen. 

 

Vanaf 15:30 staat Richard Plugge wederom op het podium, nu vergezeld door coach Merijn Zeeman. Deze masterclass gaat vanzelfsprekend over coaching. Na afloop sluiten er twee renners aan en is er wederom de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 


Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan nu aan door HIER te klikken.

 

‘De 6e van Lotto’

 

Wil je voor aanvang van de fandag eerst sportief nog een stuk fietsen? Geef je dan op voor ‘De 6e van Lotto’. Een toertocht van 75 of 120 kilometer, door de omgeving van Utrecht. Onder begeleiding van Team LottoNL-Jumbo renners fiets je door de Utrechtse heuvelrug. Om je aan te melden klik je HIER

 

Gerelateerde updates