Samen Milaan-San Remo kijken op 19 maart!

Samen Milaan-San Remo kijken op 19 maart!

Samen Milaan-San Remo kijken in Pathé Eindhoven!

In samenwerking met bioscoopketen Pathé gaat Team LottoNL-Jumbo wielerwedstrijden uitzenden voor fans. Op 19 maart is de eerste klassieker van het jaar, Milaan-Sanremo als eerste aan de beurt in Pathé Eindhoven!

De zaal opent om 14.30 uur en het programma vangt aan met een ruime voorbeschouwing onder leiding van voormalig profwielrenner Danny Nelissen. Samen Dylan Groenewegen blikt hij vooruit op de koers. Uiteraard ontbreken de Lotto trekking en 'petje op, petje af-quiz' niet. De laatste twee uur van de wedstrijd wordt live getoond. Tussendoor is er de gelegenheid tot het stellen van vragen en is er live contact met de ploeg in Italië. De Bianchi fietsen van het team zijn te bezichtigen, er is een merchandise stand aanwezig en hapjes en drankjes zijn gedurende de wedstrijd verkrijgbaar. Het programma eindigt rond 17.45 uur nadat de winnaar van de poule een gesigneerd shirt heeft ontvangen.

De ticketprijs bedraagt €12,50, officiële FANS van Team LottoNL-Jumbo ontvangen op vertoon van hun FANpas een fanshirt. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.pathe.nl/film/21761/milaan-san-remo-2016

Gerelateerde updates