Team LottoNL-Jumbo en FuturumShop starten samenwerking

Team LottoNL-Jumbo en FuturumShop starten samenwerking

Team LottoNL-Jumbo en FuturumShop zijn vandaag een samenwerking gestart voor de verkoop van de officiële merchandise. De nieuwe fanshop is nu in de lucht. Vanaf nu kan het nieuwe shirt al besteld worden bij de grootste online shop voor wielrenners.
 
Relevante partnerships
Algemeen Directeur Richard Plugge is blij met de gestarte samenwerking tussen het team en FuturumShop. "Wij zoeken voortdurend naar relevante partnerships die ons versterken. Met FuturumShop hebben wij een partij die specialist is op het gebied van online verkopen. Met de volledige support wordt de service voor onze fans gewaarborgd. Van een telefonische klantenservice en snelle leveringen tot gratis verzending en retour."
 
Harmen van der Meulen
"Wij zien enorm uit naar de lancering van de Team LottoNL-Jumbo fanshop. Als grootste online winkel voor wielrenners zoeken wij samenwerkingen met A-merken. Team LottoNL-Jumbo is hier een goed voorbeeld van. Samen willen wij het profwielrennen nog dichter bij de fans en onze klanten brengen”, vertelt CEO Harmen van der Meulen.

Gerelateerde updates