Team LottoNL-Jumbo ziet goede kans

Team LottoNL-Jumbo ziet goede kans

Team LottoNL-Jumbo gaat met zijn beste sprinters naar Nokere Koerse. In de Belgische eendaagse wedstrijd liggen kansen voor de Nederlandse ploeg. Die moeten Moreno Hofland en Barry Markus gaan benutten.

“Deze koers ligt ons wel”, vertelde Frans Maassen over de manier waarop ze Nokere Koerse benaderen. “Dat geeft ons een mooie kans om een goed resultaat te behalen. Moreno Hofland en Barry Markus hebben de laatste tijd laten zien dat het met hun vorm de goede kant op gaat. Moreno werd drie keer zevende in Parijs-Nice en Barry werd tweede in Dwars door Drenthe. Die resultaten zorgen ervoor dat we veel vertrouwen hebben in Nokere Koerse. Ik hoop dat dat zich uitbetaalt.”

Eerste vijf
Moreno Hofland zelf weet in ieder geval precies hoe ze er als team voor kunnen zorgen dat een resultaat behalen in Nokere. “Het wordt meestal een massasprint”, keek hij vooruit. “De finale is wel heel hectisch. Voordat we de Nokereberg oprijden, moeten we in het dorp veel draaien en keren. Nick van der Lijke en Mike Teunissen moeten ervoor zorgen dat Barry en ik vooraan worden afgezet voor de Nokereberg. Als wij allebei bij de eerste vijf zitten aan de voet, kunnen we iets moois neerzetten. Wie van ons twee dat dan doet, maakt niet zo heel veel uit. We moeten op dat moment gewoon kijken wie zich het best voelt en ons volledig inzetten voor de kansen van diegene.”

Team Line-up:
Moreno Hofland, Brian Bulgac, Bert-Jan Lindeman, Nick van der Lijke, Barry Markus, Timo Roosen en Mike Teunissen.

Ploegleider:
Frans Maassen.

Gerelateerde updates