Een terugblik op de première van All-In: The Trilogy

Een terugblik op de première van All-In: The Trilogy

Afgelopen woensdag vond de exclusieve première van de nieuwe documentaire All-in: The Trilogy plaats voor relaties en Fan Peloton-leden. Hierbij waren sportief directeur Merijn Zeeman en voormalig renner Nathan Van Hooydonck te gast.

Tijdens het event in Kinepolis Breda werden op groot beeld fragmenten uit de vijfdelige serie getoond, waarna Diana Kuip de twee mannen stevig aan de tand voelde. De nieuwe documentaire geeft een kijkje achter de schermen van het meest succesvolle wielerseizoen ooit en volgt het team op weg naar de eindzege in de drie grote rondes.

Wil je de volgende keer ook bij een exclusief evenement zijn? Dat kan! Sluit je dan aan bij ons Fan Peloton. Naast toegang tot evenementen ontvang je het hele jaar door mooie extra’s zoals kortingen in onze webshop en partners en maak je kans op toffe prijzen.

 / 

De documentaire: All- In: The Trilogy is vanaf zaterdag 16 maart exclusief te zien op Prime Video in België, Denemarken, Finland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Slovenië en Zweden.

Gerelateerde updates