De mooiste foto's uit Vlaanderen en Limburg

De mooiste foto's uit Vlaanderen en Limburg

Team Jumbo-Visma koerste de afgelopen week op Vlaamse en Limburgse wegen. Amber Kraak pakte haar eerste overwinning in de Volta Limburg Classic, waar ploeggenote Anouska Koster als tweede finishte. Tiesj Benoot bemachtigde dan weer een knappe tweede plaats in Dwars door Vlaanderen. Dan volgde 'Vlaanderens Mooiste' op zondag, waar het publiek met volle teugen kon genieten van al het spektakel.

Ronde van Vlaanderen (mannen)

Team Jumbo Visma had met Christophe Laporte en Tiesj Benoot twee renners die bij de beste vijftien finishen. Laporte was onderweg ten val gekomen, maar wist nog terug te keren na een zware inhaalrace.

 / 

Ronde van Vlaanderen (vrouwen)

Anna Henderson toonde zich in België. "Het was een zware race en een waardevolle ervaring." Marianne Vos sprintte naar een twintigste plaats.

 / 

Volta Limburg Classic

In de Volta Limburg Classic behaalden de vrouwen van Team Jumbo-Visma een één-tweetje. Amber Kraak pakte haar eerste overwinning en ploeggenote Anouska Koster werd tweede. Teuntje Beekhuis ging ook nog met de bergtrui naar huis. Bij de mannen moest Tom Dumoulin na een goede koers vrede nemen met de zesde plaats, nadat hij in het slot van de wedstrijd een lekke band kreeg.

 / 

Dwars door Vlaanderen

In de manneneditie van Dwars door Vlaanderen behaalde Tiesj Benoot een knappe tweede plaats. Bij de vrouwen eindigde de koers in een massasprint, waarin Karlijn Swinkels tiende werd.

 / 

Gerelateerde updates