Geslaagde teamdag Team Jumbo-Visma in beeld

Geslaagde teamdag Team Jumbo-Visma in beeld

Afgelopen donderdag stond in het teken van de teamdag van Team Jumbo-Visma. Alle renners en stafleden van de wielerploegen waren aanwezig op onze Service Course in 's-Hertogenbosch om elkaar en de verschillende afdelingen beter te leren kennen en te brainstormen over de toekomst. Bekijk hieronder de mooiste foto's van de fantastische dag.

Na het openingswoord van Richard Plugge en Merijn Zeeman werd iedereen verdeeld in groepen om langs te gaan bij de verschillende afdelingen van de organisatie. Elke afdeling had iets voorbereid om op deze manier een inkijkje te geven in hun dagelijkse werkzaamheden.

 / 

Aan het begin van de avond werden Marianne Vos, Wout van Aert en Jonas Vingegaard nogmaals in het zonnetje gezet. Marianne kreeg een fiets aangeboden voor haar uitzonderlijke prestaties in de Tour de France Femmes, waar ze de groene trui wist te veroveren. Ook werden de vertrekkende renners en stafleden voor een laatste keer bedankt voor hun bijdrage aan Team Jumbo-Visma. Een geslaagde dag werd vervolgens feestelijk afgesloten op ons eigen Service Course.

 / 

Gerelateerde updates