In beeld: Team Jumbo-Visma behaalt successen in CRO Race en Ronde de L'Isard

In beeld: Team Jumbo-Visma behaalt successen in CRO Race en Ronde de L'Isard

Team Jumbo-Visma heeft een drukke week achter de rug. De ploeg streek in Kroatië neer voor de CRO Race, in Frankrijk werd een succesvolle Ronde de L'Isard gereden door het Development Team en in Italië nam de ploeg deel aan de Giro dell'Emilia. Jonas Vingegaard won twee etappes en Johannes Staune-Mittet won in Frankrijk niet alleen een etappe, maar keerde ook huiswaarts met de gele trui. Archie Ryan behaalde ook een etappezege. Bekijk hieronder een samenvatting!

CRO Race

Jonas Vingegaard won twee etappes in de CRO Race, maar greep na zes etappes nipt naast de overwinning in het algemeen klassement.

 / 

Ronde de L'Isard

Het Jumbo-Visma Development Team reed een ijzersterke rittenkoers op Franse bodem. De ploegentijdrit werd gewonnen en Johannes Staune-Mittet won ook een etappe, evenals zijn ploeggenoot Archie Ryan. Door zijn goede optreden ging de Noor er ook vandoor met de overwinning in de eindklassering.

 / 

Giro dell'Emilia

In Italië reden Robert Gesink, Sam Oomen, Rick Pluimers, Chris Harper, Tobias Foss, Per Strand Hagenes en Tom Gloag namens het team.

 / 

Gerelateerde updates