Gorillas bezorgt boodschappen op de Alpe d’Huez vandaag

Gorillas bezorgt boodschappen op de Alpe d’Huez vandaag

Wielerfans die de slotkilometers van de twaalfde Tour-etappe vandaag zelf alvast verkennen, hoeven niet bang te zijn voor dorst of trek. Gorilla-riders bezorgen de hele dag drankjes en snacks op de Alpe d’Huez.

Sinds 1 juli is on-demand bezorgservice Gorillas co-sponsor van Team Jumbo-Visma. Om deze samenwerking op een originele manier te vieren, introduceren Team Jumbo-Visma en Gorillas de Freakin’ Fast Mountain Delivery Service. Op woensdag 13 juli, precies één dag voordat de Tour de France op de Alpe d’Huez finisht, kan iedereen die op de berg fietst, wandelt of kampeert er zijn boodschappen laten bezorgen. Koude drankjes, vers fruit en lekkere snacks worden per e-mountainbike vliegensvlug geleverd.

Gorillas bezorgt voor deze unieke gelegenheid ook fan-artikelen uit de shop van Team Jumbo-Visma. Dus als je je pet vergeten bent of onze renners graag aanmoedigt in stijl: ook dat is freakin’ fast geregeld.

Je kunt je bestellingen voor de Freakin' Fast Mountain Delivery Service, alléén op woensdag 13 juli, plaatsen via de Gorillas-app.

Gerelateerde updates