Team Jumbo-Visma en AGU openen opmerkelijke winkel rondom start Tour de France in Kopenhagen

Team Jumbo-Visma en AGU openen opmerkelijke winkel rondom start Tour de France in Kopenhagen

Met ‘the Masterpiece Ride-Up Shop’ openen wielerformatie Team Jumbo-Visma en wielerkledingspecialist AGU daags voor de start van de Tour de France in Kopenhagen een bijzondere winkel. Het gaat om een winkel die op een fiets door het centrum van de Deense hoofdstad rijdt. Wielerliefhebbers kunnen de ‘Ride-Up Shop’ real-time volgen en laten stoppen om met korting het unieke Tour-shirt van de Nederlandse wielerploeg te kopen.

Het spraakmakende Tour-shirt werd onlangs onder de noemer ‘The Masterpiece’ gelanceerd en vormde de aanleiding voor het openen van de rijdende winkel. “Dit concept is een prachtig vervolg op de lancering van ons unieke Masterpiece-shirt. Wanneer twee oer-Hollandse fietsmerken besluiten om een winkel te openen om het shirt en onze roots in Denemarken onder de aandacht te brengen, dan is er eigenlijk maar één optie mogelijk: een fietsende winkel”, zegt Richard Plugge, algemeen directeur Team Jumbo-Visma.


Hollandse meesters inspiratie voor Tour-shirt

Het shirt is qua thematiek en design geïnspireerd op de werken van drie Hollandse Meesters: Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn en Johannes Vermeer. Dit shirt en de Tour-start in de fietshoofdstad van Europa, zoals Kopenhagen genoemd wordt, zorgen ervoor dat dit voor AGU en Team Jumbo-Visma hét uitgelezen moment is zich aan Deense fietsliefhebbers te presenteren. Björn Jeurissen, CEO AGU: “De Tour-start in Kopenhagen komt voor ons op een perfect moment, nadat we eerder dit jaar de Deense markt hebben betreden. Het openen van de Masterpiece Ride-Up Shop zorgt ervoor dat we in deze markt nogmaals via het Masterpiece-shirt ons verhaal kunnen vertellen en het merk tonen aan fietsminnende Denen.”

 / 

Real-time te volgen
Op donderdag 30 juni rijdt de Masterpiece Ride-Up Shop van 09.00 tot 18.00 een vaste route door Kopenhagen, maar ook woensdag is de winkel al te bezoeken. Deze route en de exacte locatie van de winkel is real-time te volgen via www.rideupshop.com. Het belangrijkste product in de winkel is logischerwijs het Masterpiece-shirt, maar ook andere accessoires (zoals handschoenen en caps) uit de Masterpiece-collectie zijn met korting beschikbaar.

Gerelateerde updates