RTV De Bollenstreek ontvangt bolletjestrui binnen Team Jumbo-Visma Koers

RTV De Bollenstreek ontvangt bolletjestrui binnen Team Jumbo-Visma Koers

Binnen Team Jumbo-Visma Koers is RTV De Bollenstreek gepromoveerd tot partnervereniging op bolletjestruiniveau. De intentie van de samenwerking is om de wielervereniging uit Lisse te helpen hun ambities waar te maken.

De Team Jumbo-Visma Koers is een werkwijze waarmee wielerverenigingen in Nederland stappen kunnen zetten in hun groei en ontwikkeling.

Jaap van Hulten, Head of Community van Team Jumbo-Visma, is blij de samenwerking met De Bollenstreek een nieuwe impuls te geven. “We kijken heel erg uit naar een verdere samenwerking. RTV De Bollenstreek is een grote vereniging met een flinke jeugdafdeling. Ze hebben een mooi parcours en ook goede faciliteiten. Ze zijn stabiel in wat ze nu al doen. Er is een enthousiaste ploeg mensen met reële en goede ambities om verder te professionaliseren.”

Ook voor bestuurslid van RTV De Bollenstreek, Lennard van Harskamp, legt de focus op doorontwikkelen van de vereniging. “We hebben een mooie groep jeugdrenners en ons aantal jeugdleden blijft stijgen. Daarom willen we ons als vereniging verder ontwikkelen. Naast het feit dat we als vereniging breedtesport willen aanbieden, denken we ook aan de ontwikkeling van de eigen leden. Er zijn altijd een paar talentjes bij die echt de focus hebben om de stap naar het semi- of zelfs het professionele werk te maken. Binnen de vereniging willen we dan ook graag professionaliseren in de omkadering, bijvoorbeeld binnen het bestuur en de trainersgroep. We worden daar met de kennis van Team Jumbo-Visma erg fijn en goed in begeleid.”

Gerelateerde updates