Team Jumbo-Visma langer door met bandenpartner Vittoria

Team Jumbo-Visma langer door met bandenpartner Vittoria

Team Jumbo-Visma en bandenspecialist Vittoria blijven langer aan elkaar verbonden. Het Italiaanse merk is tot en met 2023 de officiële en exclusieve bandenleverancier van de Nederlandse World Tour-ploeg. Het team maakt al dertig jaar, al voor het Rabobank-tijdperk, gebruik van Vittoria.

Door de samenwerking kan Vittoria nieuwe technologieën testen en ontwikkelen. Zo werd in 2015 de Vittoria Corsa gelanceerd. Op deze banden zijn schitterende overwinningen behaald. Bijvoorbeeld de Vuelta-winst van Primoz Roglic en de recente overwinningen van Wout van Aert in Strade Bianche en Milaan-Sanremo.

Algemeen directeur Richard Plugge: “We hebben met Vittoria een heel lange en goede relatie. Zij maken topbanden waarmee we het verschil kunnen maken. Daarnaast denken zij al jaren mee bij specifieke innovaties die wij willen, daarmee zijn we samen sterker geworden de laatste jaren. Heel fijn dat we het partnership voorzetten.”

 / 

Stijn Vriends, CEO van Vittoria: “We zijn heel blij deze samenwerking voort te zetten. We blijven de mecaniciens en renners van Team Jumbo-Visma de beste wedstrijdbanden voor verschillende omstandigheden leveren. De innovaties van Vittoria helpen alle renners om hun beste prestatie te leveren op een veilige en comfortabele manier.”

 / 

Gerelateerde updates