Vingegaard, Kuss en Van Empel ondertekenen nieuwe verbintenis

Vingegaard, Kuss en Van Empel ondertekenen nieuwe verbintenis

Naast de sportieve uitdagingen voor 2024 is Team Visma | Lease a Bike trots te kunnen melden dat wereldkampioen veldrijden Fem van Empel, Vuelta-winnaar Kuss en tweevoudig Tour-winnaar Vingegaard een nieuwe verbintenis hebben ondertekend.

Kuss en Van Empel tekenden een verbintenis tot en met 2027. Vingegaard verlengde zijn contract zelfs tot eind 2028.

Zeeman: “Dit is echt heel mooi nieuws voor ons. We gaan graag langdurige samenwerkingen aan en we zijn blij dat Fem, Sepp en Jonas ook dat goede gevoel hebben. Samen gaan we de komende jaren nog meer sportgeschiedenis schrijven.”

Jonas Vingegaard: “Ik voel me heel erg thuis bij deze ploeg. En met onze aanpak zijn we heel succesvol. Daarom ben ik blij dat ik mijn contract opnieuw kan verlengen. Mijn toekomst ligt hier en daar ben ik trots op.”

Sepp Kuss: “Dit team is net als familie. Ik voel me er goed en dat blijkt ook wel uit de geweldige resultaten die we als ploeg hebben behaald en ikzelf ook individueel met de overwinning in de Vuelta a España. Het voelt heel goed om die verbinding ook voor de komende jaren vast te leggen. Samen gaan we op weg naar nog meer succes!”

Fem van Empel: “Ik heb binnen Team Visma | Lease a Bike de juiste mensen om me heen om verder te groeien en om mooie resultaten te laten zien. Dat gaat al goed, maar ik ben ervan overtuigd dat er nog meer mogelijk is. Ik ben dan ook heel blij dat ik ook de komende jaren kan rekenen op het vertrouwen van deze ploeg.”

Gerelateerde updates