Cedric Keppens tekent bij Team Visma | Lease a Bike Development			© Guy Coppens

Cedric Keppens tekent bij Team Visma | Lease a Bike Development

De Belgische junior Cedric Keppens rijdt vanaf volgend jaar voor Team Visma | Lease a Bike Development. Het jonge talent tekende een verbintenis voor ten minste twee jaar en ziet in de Nederlandse wielerploeg de beste omgeving om zijn potentieel te benutten.

“Het is een eer om vanaf volgend seizoen voor deze ploeg te mogen rijden”, zegt Keppens, dit jaar al winnaar van onder meer de Ster van Zuid-Limburg. “Wat mij betreft is dit het beste team van de wereld. En dat geldt niet alleen voor de prestaties op het allerhoogste niveau, maar ook als het gaat over talentontwikkeling. Er zijn zoveel voorbeelden van renners die zich bij dit team nog veel verder ontwikkeld hebben. Dat is voor mij de belangrijkste reden om voor Team Visma | Lease a Bike te kiezen. Zowel ik als het team denkt dat er nog veel groeimarge is.”

Robbert de Groot, head of development bij Team Visma | Lease a Bike, is tevreden met de komst van Keppens. “We volgen hem al veel langer en ik zie hem als een groot talent voor het klassieke werk. Daarnaast zien we nog veel groeimarge in het algemeen en in het bijzonder als het gaat om tijdrijden. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met ons een heel hoog niveau kan behalen.”

Fotocredit: Guy Coppens

Gerelateerde updates