Powered by
ch Tour de Suisse
WorldTeam Men 15 jun '25 - 22 jun '25
1/8 Küssnacht › Küssnacht 129km
2/8 Aarau › Schwarzsee 177km
3/8 Aarau › Heiden 195km
it Giro d'Italia Next Gen
Development Team 15 jun '25 - 22 jun '25
1/8 Rho › Rho 8km
2/8 Rho Fiera Milano › Cantù 146km
3/8 Albese Con Cassano › Passo del Maniva 144km
dk Copenhagen Sprint
WorldTeam Women 21 jun '25
1/1 Roskilde › Copenhagen 151km
dk Copenhagen Sprint
WorldTeam Men 22 jun '25
1/1 Roskilde › Copenhagen 235km
fr Tour de France
WorldTeam Men 05 jul '25 - 27 jul '25
1/21 Lille › Lille 185km
2/21 Lauwin-Planque › Boulogne-sur-Mer 212km
3/21 Valenciennes › Dunkerque 178km
it Giro d'Italia Women
WorldTeam Women 06 jul '25 - 13 jul '25
1/8 Bergamo › Bergamo 13km
2/8 Clusone › Aprica 99km
3/8 Vezza D'Oglio › Trento 124km
be Baloise Ladies Tour
WorldTeam Women 16 jul '25 - 20 jul '25
1/5 Yerseke › Yerseke
2/5 Etappe 2
3/5 Etappe 3
fr Tour de France Femmes avec Zwift
WorldTeam Women 26 jul '25 - 03 aug '25
1/9 Vannes › Plumelec 79km
2/9 Brest › Quimper 110km
3/9 La Gacilly › Angers 162km
Favoriete recepten - Bospaddenstoelenrisotto met parmezaan

Favoriete recepten - Bospaddenstoelenrisotto met parmezaan

We delen graag de favoriete recepten van onze renners. Vandaag op het menu: bospaddenstoelenrisotto met parmezaan.

Ingrediënten (4 personen)

2 uien

1 teen knoflook

2 takjes verse peterselie of 1 eetlepel gedroogde

300 gram risottorijst

350 gram paddenstoelenmix

1 bouillonblokje

150 ml witte droge wijn

25 gram geraspte parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui, pers de knoflook en fruit dit aan in wat olijfolie.
  2. Voeg de risottorijst toe en bak dit op laag vuur kort mee.
  3. Blus met de witte wijn en voeg een flinke scheut bouillon toe. Breng dit met het deksel op de pan, op laag vuur, aan de kook.
  4. Snij ondertussen de paddenstoelen grof en voeg deze toe aan de risotto.
  5. Zodra de rijst het vocht heeft opgenomen voeg je opnieuw een scheut bouillon toe. Herhaal dit totdat de rijst gaar is.
  6. Snij de peterselie fijn.
  7. Garneer de risotto met de peterselie en parmezaanse kaas.

Smakelijk!

Gerelateerde updates