fr Tour de France Femmes avec Zwift
WorldTeam Women 26 jul '25 - 03 aug '25
6/9 Clermont-Ferrand › Ambert 123km
7/9 Bourg-en-Bresse › Chambéry 159km
8/9 Chambéry › Saint-François Longchamp (Col de la Madeleine) 111km
fr Tour Alsace
Development Team 30 jul '25 - 03 aug '25
2/5 Rust (Europa-Park) › Sélestat 152km
3/5 Velleminfroy › La Planche des Belles Filles 141km
4/5 Ferrette › Altkirch 133km
es Donostia San Sebastian Klasikoa
WorldTeam Men 02 aug '25
1/1 San Sebastián › San Sebastián 211km
fr Kreiz Breizh Elites
Development Team 02 aug '25 - 04 aug '25
1/3 Calanhel › Gourin 192km
2/3 Domaine de Trévarez › Carhaix 161km
3/3 Grâces › Rostrenen 181km
pl Tour de Pologne
WorldTeam Men 04 aug '25 - 10 aug '25
1/7 Wrocław › Legnica 199km
2/7 Hotel Gołębiewski Karpacz › Karpacz 149km
3/7 Wałbrzych › Wałbrzych 159km
fr Tour de l'Ain
WorldTeam Men 06 aug '25 - 08 aug '25
1/3 Feillens › Lagnieu 163km
2/3 Saint-Vulbas › Lélex Monts-Jura 153km
3/3 Plateau d'Hauteville › Belley 130km
dk PostNord Tour of Denmark
WorldTeam Men 12 aug '25 - 16 aug '25
1/5 Nexø › Rønne 178km
2/5 Rødovre › Gladsaxe 115km
3/5 Kerteminde › Kerteminde 14km
cz Czech Tour
WorldTeam Men 14 aug '25 - 17 aug '25
1/4 Prague › Karlovy Vary 155km
2/4 Pardubice › Dlouhé Stráně 178km
3/4 Prostějov › Ostrava 159km
Favoriete recepten - Eiwitrijke cake met blauwe bessen

Favoriete recepten - Eiwitrijke cake met blauwe bessen

De komende periode delen we de favoriete recepten van onze renners. Deze keer: een eiwitrijke cake met blauwe bessen. Ideaal als tussendoortje!

Ingrediënten voor 1 cake (12 plakken)

250 gram meel naar keuze

15 gram bakpoeder

100 gram havermout

100 gram rietsuiker

100 ml water

50 gram whey eiwitpoeder

1 banaan

1 mespuntje losalt

2 biologische eieren

75 ml walnootolie

250 ml Skyr

250 gram blauwe bessen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 180 graden.

2. Pureer de banaan fijn met een staafmixer.

3. Voeg al mixend de banaan en het eiwitpoeder toe aan het water. Mix door tot het eiwitpoeder goed opgelost is en er geen klontjes zijn.

4. Kluts de eieren los in een grote kom. Voeg daarna al kloppend de suiker, walnootolie, banaan en Skyr toe. Blijf kloppen tot alles goed gemengd is en de suiker is opgelost.

5. Voeg je meel (bijvoorbeeld speltmeel of een haver-/boekweitmeelmengsel) en de bakpoeder toe. Roer dit tot een dik, lobbig geheel.

6. Roer als laatste de havermout en blauwe bessen erdoor.

7. Schep het beslag in een cakevorm (ingevet met olijfolie of gebruik bakpapier).

8. Zet de cake ongeveer 45-50 minuten in de oven. De cake is klaar als je met een satéprikker in de cake prikt en deze er droog uitkomt.

Eet smakelijk!

Gerelateerde updates