fr Tour de France Femmes avec Zwift
WorldTeam Women 26 jul '25 - 03 aug '25
6/9 Clermont-Ferrand › Ambert 123km
7/9 Bourg-en-Bresse › Chambéry 159km
8/9 Chambéry › Saint-François Longchamp (Col de la Madeleine) 111km
fr Tour Alsace
Development Team 30 jul '25 - 03 aug '25
2/5 Rust (Europa-Park) › Sélestat 152km
3/5 Velleminfroy › La Planche des Belles Filles 141km
4/5 Ferrette › Altkirch 133km
es Donostia San Sebastian Klasikoa
WorldTeam Men 02 aug '25
1/1 San Sebastián › San Sebastián 211km
fr Kreiz Breizh Elites
Development Team 02 aug '25 - 04 aug '25
1/3 Calanhel › Gourin 192km
2/3 Domaine de Trévarez › Carhaix 161km
3/3 Grâces › Rostrenen 181km
pl Tour de Pologne
WorldTeam Men 04 aug '25 - 10 aug '25
1/7 Wrocław › Legnica 199km
2/7 Hotel Gołębiewski Karpacz › Karpacz 149km
3/7 Wałbrzych › Wałbrzych 159km
fr Tour de l'Ain
WorldTeam Men 06 aug '25 - 08 aug '25
1/3 Feillens › Lagnieu 163km
2/3 Saint-Vulbas › Lélex Monts-Jura 153km
3/3 Plateau d'Hauteville › Belley 130km
dk PostNord Tour of Denmark
WorldTeam Men 12 aug '25 - 16 aug '25
1/5 Nexø › Rønne 178km
2/5 Rødovre › Gladsaxe 115km
3/5 Kerteminde › Kerteminde 14km
cz Czech Tour
WorldTeam Men 14 aug '25 - 17 aug '25
1/4 Prague › Karlovy Vary 155km
2/4 Pardubice › Dlouhé Stráně 178km
3/4 Prostějov › Ostrava 159km
Feestelijk recept: gezonde kwarktaart met stroopwafel en blauwe bessen

Feestelijk recept: gezonde kwarktaart met stroopwafel en blauwe bessen

Heb jij wat te vieren? Dan is dit feestelijk recept zeker iets voor jou! Met deze lekkere en gezonde taart zal jij gegarandeerd scoren.

Ingrediënten voor 1 taart

600 gram magere kwark

40 gram havermoutmeel

20 gram agavesiroop

160 ml magere melk

8 blaadjes gelatine

20 gram rietsuiker

1 stokje verse vanille

150 gram blauwe bessen

3 stroopwafels

Bereidingswijze

Maak deze taart bij voorkeur een dag van te voren.

  1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
  2. Doe de havermoutmeel en 1 stroopwafel samen met een paar eetlepels water in de blender en meng dit tot een samenhangend deeg. Voeg wat water toe indien het te droog is.
  3. Verdeel en druk dat deeg op de bodem van de springvorm.
  4. Leg de gelatineblaadjes in een bakje water voor minimaal 5 minuten.
  5. Verwarm de melk in een steelpan (mag niet koken) en voeg al roerend de gelatine toe tot die is opgenomen.
  6. Snij het vanillestokje open en verwijder de vanille met een mes.
  7. Klop de kwark in een keukenmachine of handmixer met de rietsuiker en de vanille.
  8. Spatel de melk met gelatine door de kwark.
  9. Giet dit mengsel in de springvorm.
  10. Laat het geheel afgedekt opstijven in de koelkast (minimaal 6 uur).
  11. Snij de stroopwafel in dunne reepjes.
  12. Garneer de kwarktaart met de blauwe bessen en de stroopwafelreepjes.

Smakelijk!

Gerelateerde updates