Powered by
ch Tour de Suisse
WorldTeam Men 15 jun '25 - 22 jun '25
1/8 Küssnacht › Küssnacht 129km
2/8 Aarau › Schwarzsee 177km
3/8 Aarau › Heiden 195km
it Giro d'Italia Next Gen
Development Team 15 jun '25 - 22 jun '25
1/8 Rho › Rho 8km
2/8 Rho Fiera Milano › Cantù 146km
3/8 Albese Con Cassano › Passo del Maniva 144km
dk Copenhagen Sprint
WorldTeam Women 21 jun '25
1/1 Roskilde › Copenhagen 151km
dk Copenhagen Sprint
WorldTeam Men 22 jun '25
1/1 Roskilde › Copenhagen 235km
fr Tour de France
WorldTeam Men 05 jul '25 - 27 jul '25
1/21 Lille › Lille 185km
2/21 Lauwin-Planque › Boulogne-sur-Mer 212km
3/21 Valenciennes › Dunkerque 178km
it Giro d'Italia Women
WorldTeam Women 06 jul '25 - 13 jul '25
1/8 Bergamo › Bergamo 13km
2/8 Clusone › Aprica 99km
3/8 Vezza D'Oglio › Trento 124km
be Baloise Ladies Tour
WorldTeam Women 16 jul '25 - 20 jul '25
1/5 Yerseke › Yerseke
2/5 Etappe 2
3/5 Etappe 3
fr Tour de France Femmes avec Zwift
WorldTeam Women 26 jul '25 - 03 aug '25
1/9 Vannes › Plumelec 79km
2/9 Brest › Quimper 110km
3/9 La Gacilly › Angers 162km
Feestelijk recept: gezonde kwarktaart met stroopwafel en blauwe bessen

Feestelijk recept: gezonde kwarktaart met stroopwafel en blauwe bessen

Heb jij wat te vieren? Dan is dit feestelijk recept zeker iets voor jou! Met deze lekkere en gezonde taart zal jij gegarandeerd scoren.

Ingrediënten voor 1 taart

600 gram magere kwark

40 gram havermoutmeel

20 gram agavesiroop

160 ml magere melk

8 blaadjes gelatine

20 gram rietsuiker

1 stokje verse vanille

150 gram blauwe bessen

3 stroopwafels

Bereidingswijze

Maak deze taart bij voorkeur een dag van te voren.

  1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
  2. Doe de havermoutmeel en 1 stroopwafel samen met een paar eetlepels water in de blender en meng dit tot een samenhangend deeg. Voeg wat water toe indien het te droog is.
  3. Verdeel en druk dat deeg op de bodem van de springvorm.
  4. Leg de gelatineblaadjes in een bakje water voor minimaal 5 minuten.
  5. Verwarm de melk in een steelpan (mag niet koken) en voeg al roerend de gelatine toe tot die is opgenomen.
  6. Snij het vanillestokje open en verwijder de vanille met een mes.
  7. Klop de kwark in een keukenmachine of handmixer met de rietsuiker en de vanille.
  8. Spatel de melk met gelatine door de kwark.
  9. Giet dit mengsel in de springvorm.
  10. Laat het geheel afgedekt opstijven in de koelkast (minimaal 6 uur).
  11. Snij de stroopwafel in dunne reepjes.
  12. Garneer de kwarktaart met de blauwe bessen en de stroopwafelreepjes.

Smakelijk!

Gerelateerde updates