Powered by
fr Le Tour de Bretagne Cycliste
Development Team 25 apr '25 - 01 mei '25
6/7 Missillac › Le Pertre 179km
7/7 Landébia › Plancoët 159km
ch Tour de Romandie
WorldTeam Men 29 apr '25 - 04 mei '25
2/6 Münchenstein › Fribourg 194km
3/6 La Grande Béroche › La Grande Béroche 157km
4/6 Cossonay › Cossonay 183km
de Eschborn-Frankfurt U23
Development Team 01 mei '25
1/1 Eschborn › Frankfurt am Main 135km
lu Festival Elsy Jacobs à Garnich
WorldTeam Women 03 mei '25
1/1 Garnich › Garnich 112km
be Flèche Ardennaise
Development Team 03 mei '25
1/1 Stavelot › Stavelot 174km
lu Festival Elsy Jacobs à Luxembourg
WorldTeam Women 04 mei '25
1/1 Cessange › Cessange 121km
es Vuelta España Femenina by Carrefour.es
WorldTeam Women 04 mei '25 - 10 mei '25
1/7 Barcelona › Barcelona 8km
2/7 Molins de Rei › Sant Boi de Llobregat 99km
3/7 Barbastro › Huesca 132km
it Giro d'Italia
WorldTeam Men 09 mei '25 - 01 jun '25
1/21 Durrës › Tirana 164km
2/21 Tirana › Tirana 13km
3/21 Vlorë › Vlorë 160km
Recept: Recovery yoghurt mango-ijs met krokante meringue

Recept: Recovery yoghurt mango-ijs met krokante meringue

Voor topsporters is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Zo ook voor onze acht renners gedurende de Tour de France. Sportieve prestaties worden immers nooit bereikt zonder de juiste voeding. In dit artikel delen we een eerste recept, gemaakt door foodcoaches Remco Henkes en Franka van Hulten. Vandaag op het Jumbo-foodmenu: Recovery ijs!

Onze renners streden voor wat ze waard waren in de eerste tijdrit van de Tour de France. Nadat ze diep moesten gaan, wachtte er na de finish een fijne beloning op hen. Foodcoach Remco had namelijk een herstelijsje bereid.

Recovery yoghurt mango ice-cream met krokante merenque

De Ingrediënten van het recovery ijsje:

  • 150 gram Lindahl skyr mango passievrucht 
  • 110 gram diepvries mango (Jumbo) 
  • 200 gram halfvolle yoghurt 
  • 30 gram honing 
  • 45 gram la-place-meringue-met-frambozensmaak

Zo konden Jonas Vingegaard, Wout van Aert, Matteo Jorgenson en de anderen genieten van een heerlijk ijsje en tegelijk herstellen van hun lichamelijke inspanningen. 

Bereidingswijze:

  • Pureer de mango in een keukenmachine of met de staafmixer.
  • Voeg de honing, yoghurt en kwark toe en draai alles mooi glad en luchtig.
  • Snij de merenque in blokjes en spatel door de massa. 
  • Doe het geheel in de vriezer en vries aan.

Smakelijk eten!

Gerelateerde updates