Account

Betaling

Als je Team Visma | Lease a Bike-producten bestelt op deze website, dan kun je betalen met verschillende betaalmethodes. De keuze voor de betaalmethode maak je zelf tijdens het plaatsen van je bestelling.

Betaalmethoden

iDeal

Als je kiest voor betalen met iDeal, dan betaal je via internetbankieren. Dat werkt zoals je dat gewend bent bij je eigen bank. Betalen via iDeal werkt heel eenvoudig en voldoet aan de beveiligingseisen van jouw bank. Betalen via iDeal is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

Wil je betalen met VISA, Mastercard of American Express? Vul dat je creditcard gegevens in op onze website en wij zorgen er samen met je creditcardorganisatie voor dat de betaling goed verwerkt wordt. De betaling via creditcard gaat via een beveiligde SSL-procedure. Niemand ziet jouw gegevens, alleen jijzelf. Onze betaalprovider Adyen controleert de geldigheid van je kaart, je kaartnummer en je krediet. Wordt deze bevestigd dan wordt je bestelling zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Paypal

Heb je een PayPal account? Wij accepteren PayPal betalingen. Je logt dan in met je e-mailadres en PayPal wachtwoord. Je betaling komt dan meteen bij ons binnen.

Betaling mislukt of geweigerd

Is het betalen van je bestelling misgegaan? Dan kun je het volgende doen.

iDeal betaling mislukt

Als je betaling via iDeal mislukt, controleer dan of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Is het afgeschreven? Dan krijg je als het goed is een bevestigingsmail van ons. Deze krijg je binnen een uur. Komt er geen e-mail binnen? Neem dan contact op met onze klantenservice via shop@teamvismaleaseabike.nl Is het bedrag niet afgeschreven? Dan annuleren wij de bestelling vanzelf voor je. Je kunt je bestelling gewoon opnieuw plaatsen.

Creditcardbetaling mislukt

Is je creditcardbetaling mislukt? Controleer dan of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Als het bedrag is afgeschreven, dan krijg je binnen een uur een bevestigingsmail van ons. Heb je deze na een uur niet binnen, neem dan even contact op met onze klantenservice via shop@teamvismaleaseabike.nl. Is het bedrag niet afgeschreven? Dan annuleren wij de bestelling vanzelf voor je. Je kunt je bestelling gewoon opnieuw plaatsen.

PayPal betaling mislukt

Is je PayPal betaling mislukt? Controleer dan in je PayPal account of het bedrag is afgeschreven. Als het bedrag is afgeschreven, dan krijg je binnen een uur een bevestigingsmail van ons. Heb je deze na een uur niet binnen, neem dan even contact op met onze klantenservice via shop@teamvismaleaseabike.nl. Is het bedrag niet afgeschreven? Dan annuleren wij de bestelling vanzelf voor je. Je kunt je bestelling gewoon opnieuw plaatsen.

Betaling geweigerd

Word je betaling geweigerd en heb je wel de juiste gegevens ingevoerd? Er is een kans dat jouw betaling als fraudeleus wordt gezien. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren als je een creditcard uit een ander land gebruikt, of wanneer al een paar andere betaalpogingen zijn mislukt. Neem dan contact op via shop@teamvismaleaseabike.nl, wij helpen je graag om je bestelling alsnog te plaatsen.