Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden over het product dat je hebt besteld? Dat vinden we jammer. Je kunt het product altijd naar ons retourneren. Let op: het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen. NB: Helaas is het niet mogelijk om je producten direct te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Je dient het product dat je toch niet wilt terug te sturen naar Yellow B. Cycling B.V. n het juiste product of maat opnieuw te bestellen via deze website. Uiteraard krijg je het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Dit zijn onze voorwaarden:

• Je kunt binnen 30 dagen retourneren zonder reden
• Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen
• De kosten voor de retournering zijn voor de klant
• De terugbetaling is binnen enkele dagen na ontvangst bij Yellow B. Cycling B.V. geregeld

Verzendkosten bij retourneren
De kosten voor het terugzenden voor zijn eigen rekening.

Retourvoorwaarden

• Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na de factuurdatum aan ons terugsturen.
• Het product moet compleet zijn en in de originele verpakking. Is het product gebruikt of beschadigd, dan kunnen wij het niet meer retour nemen.
• Stuur je je hele bestelling met meerdere producten terug, dan krijg je het aankoopbedrag van ons terug.
• Stuur je slechts een gedeelte van je bestelling terug, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten terug.
• Als het product bij ons binnen is, krijg je jouw geld terug. Het kan tot 12 werkdagen duren tot de bestelling retour is in ons magazijn.

Retouradres, zowel binnenland als buitenland
Hexspoor E-fulfillment
Van Salmstraat 54
5281 RS Boxtel
The Netherlands

Wanneer je pakket bij ons binnenkomt, beoordelen wij het product en maken we een terugbetaling aan. Binnen enkele dagen krijg je je geld terug.

Producten ruilen
Helaas is het niet mogelijk om je producten direct te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat. Je dient het product dat je toch niet wilt terug te sturen naar Hexspoor en het juiste product of maat opnieuw te bestellen via deze website. Je krijgt het aankoopbedrag van je eerst bestelde product van ons terug.

Terugbetaling
Als het product bij ons binnenkomt registreren wij het product. Je krijgt dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag van ons terug. Het retourbedrag krijg je terug via de betaalmethode die je tijdens de bestelling hebt gekozen. Heb je betaald via PayPal, dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort op deze rekening. Heb je betaald via creditcard, dan boeken we het bedrag terug op je creditcard. Het is niet mogelijk om cash geld terug te krijgen.