Kom naar de Team Jumbo-Visma Fanzone tijdens de Vuelta-start in Utrecht

Kom naar de Team Jumbo-Visma Fanzone tijdens de Vuelta-start in Utrecht

Ben jij wielerfan en heb je altijd al meer willen weten van Team Jumbo-Visma? Dan is dit je kans om de wielerploeg wat beter te leren kennen! Tijdens de Vuelta-start in Utrecht op vrijdag 19 augustus wordt een gedeelte van de Jaarbeurs omgetoverd tot een geelzwarte Fanzone. Je hoeft niets te missen van de ploegentijdrit, want vanuit de Fanzone kun je direct doorlopen naar het startpodium.

In de Team Jumbo-Visma Fanzone kun je onder andere een kijkje nemen in een echte ploegleiderswagen, de mechaniekers zien sleutelen aan de fietsen en je favoriete Team Jumbo-Visma-item scoren in de merchandisestand. Daarnaast is het mogelijk om je benen te testen op een Tacx-trainer in de Team Jumbo-Visma Academy-truck.

Ook organiseert de Academy Dikke Banden Races voor kinderen van twee tot en met twaalf jaar. Deelnemers doen op het Vuelta-parcours mee in een eigen leeftijdsklasse op een fiets met dikke banden; dus geen racefiets! Aanmelden voor de Dikke Banden Race op 19 augustus kan via deze link. Daarnaast wordt op 20 augusts ‘La Gran Final’ gereden: het slotstuk van de Vuelta Dikke Banden Races van de afgelopen periode. Aanmelden voor ‘La Gran Final’ kan hier.

Zien we jou op 19 augustus in Hal 1 in de Jaarbeurs in Utrecht? De Fanzone is vrij toegankelijk voor iedereen en tussen 14:00 en 21:00 geopend.

De Fanzone is een initiatief van Team Jumbo-Visma in samenwerking met La Vuelta Holanda.

Gerelateerde updates