Fiets in vrijheid met onze atleten en jouw fietsvrienden!

Fiets in vrijheid met onze atleten en jouw fietsvrienden!

Doe mee aan de Team LottoNL-Jumbo Freedom Ride op donderdag 5 mei, samen met de atleten van Team LottoNL-Jumbo!
Op 5 mei organiseert Team LottoNL-Jumbo de Freedom Ride. Deze toertocht wordt niet voor niets gehouden op Bevrijdingsdag: het onderwerp vrijheid staat centraal. De atleten van het team fietsen gezamenlijk met wielertoeristen een route van 120 kilometer door Gelderland. Daarnaast is het mogelijk om deze afstand of de kortere versie van 80 kilometer individueel af te leggen. Na afloop is er een fanmiddag. Het is mogelijk om de atleten te ontmoeten en er staan verschillende stands.

De volgende renners rijden mee: Wilco Kelderman, Robert Gesink, Sep Vanmarcke, Dylan Groenewegen, Koen Bouwman, Steven Lammertink, Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman, Paul Martens, Timo Roosen, Mike Teunissen, Robert Wagner, Dennis van Winden en Maarten Wynants.

Pelotonstocht

Het peloton met atleten van het team vertrekt om 10.30 onder begeleiding van politiemotoren vanaf Kasteel Doorwerth. De wegen worden vrijgehouden bij de passage van de groep. Halverwege passeert het peloton Wageningen, waar het Bevrijdingsdefilé plaatsvindt. Er wordt ook een stop gemaakt bij het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek waar een ceremonie plaatsvindt. Omstreeks 16.15 arriveert het peloton weer bij het kasteel.

Deelnemers aan de pelotonstocht ontvangen een wielershirt, bidon, goodiebag en massage. Na afloop is er een pastaparty en een borrel. 

Het is mogelijk om als bedrijfsteam mee te doen. De kosten van deze toertocht bedragen € 75,- inc. btw per persoon.

Individuele tocht 80 of 120 kilometer

Tussen 07:00 en 09:30 vertrekken de deelnemers vanaf Kasteel Doorwerth en rijden op eigen gelegenheid over de 120 of 80 kilometer uitgepuilde route. Onderweg vindt de ravitaillering plaats.

Deelnemers aan deze tocht ontvangen een wielershirt en een goodiebag. Ook kunnen zij na afloop aansluiten bij de fanmiddag.

De kosten van deze toertocht bedragen €35,- inc. btw per persoon.

Klik hier om je in te schrijven en voor meer informatie. 

Gerelateerde updates