Samen Parijs-Roubaix kijken op 10 april!

Samen Parijs-Roubaix kijken op 10 april!

Samen Parijs-Roubaix kijken in Pathé Eindhoven!

In samenwerking met bioscoopketen Pathé gaat Team LottoNL-Jumbo wielerwedstrijden uitzenden voor fans. Op 10 maart is Parijs-Roubaix aan de beurt in Pathé Eindhoven en Pathé Maastricht!

De zaal opent om 13.00 uur en het programma vangt aan met een ruime voorbeschouwing. In Maastricht onder leiding van voormalig profwielrenner Danny Nelissen en L1-presenator Kleikers. Samen met Team LottoNL-Jumbo-renner Jos van Emden blikken zij vooruit op de koers. In Eindhoven onder leiding van oud-wielrenner Bobbie Traksel en Team LottoNL-Jumbo-renner Moreno Hofland. Uiteraard ontbreken de Lotto trekking en 'petje op, petje af-quiz' niet. De laatste paar uur van de wedstrijd wordt live getoond. Tussendoor is er de gelegenheid tot het stellen van vragen en is er live contact met de ploeg in Frankrijk De speciale Parijs-Roubaix Bianchi-fiets van het team is te bezichtigen, er is een merchandise stand aanwezig en hapjes en drankjes zijn gedurende de wedstrijd verkrijgbaar. Het programma eindigt rond 17.45 uur.

De ticketprijs bedraagt €12,50, officiële FANS van Team LottoNL-Jumbo ontvangen op vertoon van hun FANpas een verrassing. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.pathe.nl/film/22063/parijs-roubaix-2016.

Gerelateerde updates