Vooruitblik Ruta del Sol en Volta ao Algarve

Vooruitblik Ruta del Sol en Volta ao Algarve

De eerste overwinning van het jaar is binnen! We vervolgen ons seizoen aankomende week in de Ruta del Sol, Volta ao Algarve en UAE Tour. Wat kunnen onze renners daar?

In Spanje maakt Steven Kruijswijk zijn seizoensdebuut. Hij bereidde zich op vulkaan de Teide in Tenerife op hoogte voor in het gezelschap van Primoz Roglic, Laurens De Plus en Antwan Tolhoek.

Dylan Groenewegen vervolgt zijn seizoen in Portugal. De Nederlander pakte vorige week zijn eerste zege. In de Algarve zijn er meerdere sprintetappes, dus hij zal er graag een of meerdere op zijn naam schrijven.

Ploegleider Grischa Niermann over de Volta ao Algarve: “De belangrijkste focus deze week is de sprint. Er zijn twee ritten die waarschijnlijk eindigen in een sprint, dus die willen we proberen te winnen. Daarnaast heeft Neilson Powless een vrije rol.”

Ploegleider Frans Maassen over de Ruta del Sol: “Het is voor veel renners de eerste wedstrijd van het seizoen. We hebben ons heel de winter voorbereid. Het belangrijkste doel is om een etappe te winnen.”

Selectie Volta ao Algarve

Dylan Groenewegen

Mike Teunissen

Timo Roosen

Amund Grondahl Jansen

Neilson Powless

Maarten Wynants

Taco van der Hoorn

Selectie Ruta del Sol

Steven Kruijswijk

Sepp Kuss

Antwan Tolhoek

Daan Olivier

Pascal Eenkhoorn

Danny van Poppel

Jonas Vingegaard

Gerelateerde updates