Geslaagde eerste tests Team Visma | Lease a Bike en Giro Aerohead ll

Geslaagde eerste tests Team Visma | Lease a Bike en Giro Aerohead ll

Team Visma | Lease a Bike is tevreden na de eerste wedstrijdervaringen over de nieuwe Giro Aerohaed ll. Alle renners zijn positief over de helm en ook de performance staff is zeer te spreken over het nieuwe aerodynamische ontwerp.

Op de eerste plaats is de Giro Aerohead ll een veilige helm, die voldoet aan alle veiligheidsregels. Veiligheid voor onze renners staat bij zowel Giro als het team voorop. Zo heeft deze helm een groter vizier waarmee de renners beter zicht hebben. En daarnaast zorgt Mips (Multi-directional Impact Protection System) voor nog betere bescherming bij mogelijke klappen op het hoofd. Giro Sport Design heeft de Aerohead II ontwikkeld zodat die aan alle voorwaarden voor impacttests en veiligheidscertificaten zou voldoen, zoals noodzakelijk is voor alle helmen die tijdens wedstrijden gedragen worden.

Daarnaast heeft Team Visma | Lease a Bike in samenwerking met Giro veel tijd, geld en energie gestoken in de verdere aerodynamische ontwikkeling, binnen de door de UCI gestelde kaders.

Team Visma | Lease a Bike kijkt uit naar de volgende tijdritten en vertrouwt erop de Giro Aerohead ll dit seizoen en in de toekomst verder te kunnen gebruiken.

Gerelateerde updates