Team Visma | Lease a Bike verlengt samenwerking met BikeFinder

Team Visma | Lease a Bike verlengt samenwerking met BikeFinder

Team Visma | Lease a Bike kondigt met trots de verlenging aan van de samenwerking met BikeFinder, een pionier op het gebied van anti-diefstal tracker technologie voor fietsen.

Terwijl de fietsgemeenschap groeit en er steeds meer waardevolle fietsen in omloop zijn, zet Team Visma | Lease a Bike zich in voor het verbeteren van de fietsbeveiliging voor haar renners. Dit is met name van belang omdat fietsdiefstal jaarlijks toeneemt en een aanzienlijke bedreiging vormt voor fietsers.

Het innovatieve anti-diefstal fiets volgsysteem van BikeFinder, naadloos geïntegreerd in de fiets en verborgen binnen het frame, zorgt voor bescherming tegen fietsdiefstal. In tegenstelling tot eenvoudige Bluetooth volgsystemen, werkt BikeFinder onafhankelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van mobiele data om de locatie van de fiets te volgen. Dit zorgt voor betrouwbaarheid, zelfs in gebieden met beperkte netwerkdekking, wat de kans op het terugvinden van gestolen fietsen aanzienlijk vergroot.

Brigitte F. Sunde, CEO van BikeFinder, benadrukt het belang van deze voortdurende samenwerking en verklaart: " Wij zijn enorm trots om een bijdrage te leveren aan Team Visma | Lease a Bike door de verantwoordelijkheid op ons te nemen voor het beveiligen van hun hoogwaardige fietsen."

"Onze renners moeten zich geen zorgen hoeven maken over fietsdiefstal"

Richard Plugge

Richard Plugge, CEO van Team Visma | Lease a Bike, bevestigt het belang van de BikeFinder volgsystemen in hun trainingsfietsen en zegt: "Onze renners moeten zich geen zorgen hoeven maken over fietsdiefstal. Daarom zijn we blij met de BikeFinder volgsystemen in alle trainingsfietsen van ons team. Voor toegewijde fietsers is het hebben van een betrouwbaar diefstalpreventiesysteem cruciaal. Fietsen van een bepaalde waarde zouden de mogelijkheid moeten hebben van een ingebouwde diefstalpreventieoplossing zoals BikeFinder vanaf de productiefase. Deze integratie is een kenmerk van de kwaliteit van een fiets."

Gerelateerde updates