M line ook in 2024 Official Sleep Partner van Team Visma | Lease a Bike

M line ook in 2024 Official Sleep Partner van Team Visma | Lease a Bike

Ook in 2024 mogen de renners van Team Visma | Lease a Bike rekenen op de slaapsystemen van M line om optimaal te presteren in de jacht naar weer een historisch jaar. M line heeft namelijk de samenwerking met de wielerploeg verlengd met een jaar.

Team Visma | Lease a Bike is al sinds 2015 verzekerd van een goede nachtrust met de slaapsystemen van M line. Het Nederlandse bedrijf verzorgt de matrassen en kussens en bevordert daarmee de slaapkwaliteit van de renners van de ploeg. Voorafgaand aan het wielerseizoen krijgt iedere nieuwe renner een uitgebreid slaapadvies en de bijbehorende producten, zodat ze optimaal kunnen presteren.

"Wie goed slaapt, herstelt sneller, kan zich beter concentreren, heeft een sterker immuunsysteem en is emotioneel beter in balans"

Merijn Zeeman

“Wie goed slaapt, herstelt sneller, kan zich beter concentreren, heeft een sterker immuunsysteem en is emotioneel beter in balans”, weet sportief directeur Merijn Zeeman. Goed slapen is dan ook van groot belang voor Team Visma | Lease a Bike. M line voorziet daarom de renners niet alleen thuis van hun slaapsystemen, maar ook wanneer zij op reis zijn voor onder meer de Giro, Tour de France en Vuelta. Op die manier zijn ze altijd en overal gegarandeerd van een kwalitatieve slaapervaring.

Met de verlengde samenwerking in 2024 blijven Team Visma | Lease a Bike en M line gezamenlijk streven naar het bieden van de optimale rust aan de renners.

Gerelateerde updates