Team Visma | Lease a Bike daagt commentatoren en podcasters uit in The Name Game

Team Visma | Lease a Bike daagt commentatoren en podcasters uit in The Name Game

Team Visma | Lease a Bike draagt in het vandaag gelanceerde initiatief The Name Game commentatoren en podcasters uit om hun nieuwe teamnaam goed uit te spreken. Televisie-uitzendingen en podcasts worden tijdens de komende voorjaarsklassiekers met behulp van AI gecontroleerd op het juiste gebruik van de naam. Met The Name Game wil de wielerploeg ervoor zorgen dat haar sponsors de aandacht krijgen die ze verdienen.

Deelnemers worden gerangschikt op basis van hoe vaak de juiste teamnaam wordt genoemd tijdens de voorjaarsklassiekers Milaan-San Remo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. De podcast of omroep met de grootste nauwkeurigheid wordt beloond met eeuwige roem en The Name Game Award van Team Visma | Lease a Bike. Via een leaderboard op de landingspagina van de campagne zien deelnemers en fans wie er aan de leiding gaat.

Verdiende aandacht voor sponsors

Richard Plugge, CEO van Team Visma | Lease a Bike, benadrukt het luchtige maar ook serieuze karakter van The Name Game: "Hoewel dit initiatief met humor is ingestoken, willen we ook benadrukken hoe belangrijk onze hoofdsponsors zijn voor ons team en dat zij de vermeldingen en waardering krijgen die ze verdienen”.

The Name Game wordt mede mogelijk gemaakt door de naamgevend partners van de ploeg: Visma en Lease a Bike.

thenamegame.teamvismaleaseabike.com

Gerelateerde updates