Ontdek unieke fietsroutes met start bij het High Performance Center van Team Visma | Lease a Bike

Ontdek unieke fietsroutes met start bij het High Performance Center van Team Visma | Lease a Bike

Vanaf het High Performance Center van Team Visma | Lease a Bike aan industrieterrein De Brand in 's-Hertogenbosch starten drie unieke fietsroutes die de sportieve fietser op de mooiste plekken van het Brabantse landschap brengt.

Bij de startplek staat een routebord met drie routes. Fietsers vinden er daarnaast een watertappunt om de bidon te vullen. Binnenkort wordt ook een fietsreparatiestation voor snelle reparaties geplaatst, inclusief automaat voor vergeten binnenbanden en krachtvoeding.

Dit alles is onderdeel van het fietsplan van Gemeente 's-Hertogenbosch en Team Visma | Lease a Bike om zoveel mogelijk fietsliefhebbers op de fiets te krijgen. Of je nu gaat voor de snelste tijd op de racefiets of juist ontspanning op de elektrische fiets, de routes zijn voor iedereen want Samen gezond is #Samenwinnen.

Vul hieronder je gegevens in, selecteer jouw favoriete route en ontvang deze route in je mailbox.

TVL 50Een afwisselende route van 50 km inclusief een stuk parcours van La Vuelta Holanda 2022.

“Ik woon al tien jaar in Den Bosch, maar had hier nog nooit gefietst. Ik kijk ernaar uit om de wielrenners over dit stuk parcours te zien fietsen”

TVL 100Een uitdagende route van 100 kilometer door de groene omgeving van ’s-Hertogenbosch, met afwisselende wegen en natuur.

"Nieuwe favoriete route binnen mijn fietsgroep. En mijn bidon vullen bij Team Visma | Lease a Bike is wel zo handig."

TVL Surprise me!Met elk seizoen een nieuwe Surprise me!-route waarbij je steeds opnieuw verrast wordt. Let op: de route bevat kasseistroken.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik de week erna deze route nog een keer heb gefietst. Wat een leuke tocht!”

Offroad route

TVL offroad routeEen uitdagende offroad route van 50 kilometer ten zuidwesten van ’s-Hertogenbosch, met zandpaden, single tracks en zo'n 150 hoogtemeters.

Download hier de routekaart zodat je nog beter kunt zien hoe de routes lopen. Meer lezen over de totstandkoming van de samenwerking. Lees het hier!