Exclusief Fan Peloton event: Bezoek de première van onze documentaire All-in: The Trilogy

Exclusief Fan Peloton event: Bezoek de première van onze documentaire All-in: The Trilogy

Op woensdagavond 13 maart lanceren we onze nieuwe documentaire All-in: The Trilogy in Kinepolis Breda. Sportief directeur Merijn Zeeman en voormalig renner Nathan Van Hooydonck zullen alle ins en outs geven over wat er op beeld te zien is. Hier kun jij samen met een introducé exclusief bij zijn.

Hoe krijg ik toegang?

Het event is exclusief toegankelijk voor leden van het Fan Peloton met een premium voor fans- of pro voor renners-lidmaatschap. Leden ontvangen een e-mail met een uitnodiging waarmee je een gratis ticket kan reserveren voor jezelf en een introducé. Ben je nog niet lid van het Fan Peloton met een premium voor fans- of pro voor renners-lidmaatschap? Klik dan hier om lid te worden. Nadat je lid bent geworden ontvang je een e-mail met een uitnodiging waarmee je gratis twee tickets kan reserveren.

Over de documentaire

De documentaireserie "All-in: The Trilogy" volgt een jaar lang onze wielerploeg achter de schermen tijdens de grote rondes en klassiekers tijdens het beste wielerseizoen ooit. Met als hoogtepunt de voltooiing van het winnen van de drie grote rondes: de Trilogy. De Prime-documentaire is vanaf 16 maart exclusief te zien op Amazon Prime.

Meer weten?

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Gerelateerde updates