Garmin® en Team Visma | Lease a Bike: een blijvende topcombinatie

Garmin® en Team Visma | Lease a Bike: een blijvende topcombinatie

Garmin heeft een grote passie voor sport en prestaties. Tel daar de ambitie om topkwaliteit te leveren bij op en je weet meteen waarom Team Visma | Lease a Bike al jarenlang graag samenwerkt met dit bedrijf. Onlangs werd het partnership weer met een jaar verlengd.

Garmin levert Edge® fietscomputers, krachtige Tacx® indoor smart trainers, premium GPS smartwatches en de Index™ S2 Smart Scale aan alle atleten van Team Visma | Lease a Bike. Deze apparaten voorzien de renners, hun coaches en (voedings)begeleiders continu van belangrijke informatie om de training en prestaties te optimaliseren.

Commercieel manager van Team Visma | Lease a Bike, Sander Kruis, is dankbaar voor de samenwerking met Garmin. "Onze relatie begon jaren geleden en is uitgegroeid tot een hechte samenwerking. Binnen Team Visma | Lease a Bike werken we alleen met het beste van het beste. Garmin voldoet aan die standaard. Zij voorzien ons van topapparatuur om de atleten te monitoren zodat we ze kunnen helpen hun fitheid en prestaties te verbeteren. De samenwerking stelt ons ook in staat om commercieel te groeien. De bijdrage van Garmin aan het team is groot.”

"Dankzij Garmin kunnen we onze atleten helpen hun fitheid en prestaties te verbeteren"

Commercieel manager Sander Kruis

Susan Lyman, Vice President Global Consumer Marketing bij Garmin, is verheugd over de voortzetting van de relatie met de wielerploeg. "We zijn blij dat de atleten van Team Visma | Lease a Bike ook volgend jaar gebruik zullen maken van onze innovatieve smartwatches, fietscomputers, accessoires en indoortrainers en we kunnen niet wachten en kunnen niet wachten op de nieuwe successen.”

Gerelateerde updates