De nationale kampioenschappen tijdrijden: alle uitslagen

De nationale kampioenschappen tijdrijden: alle uitslagen

Team Jumbo-Visma kan met vijf gouden, vier zilveren en een bronzen medaille terugkijken op succesvolle nationale kampioenschappen tijdrijden. Lees hieronder wie op welke plek is geëindigd.

Dumoulin snelt naar vierde Nederlandse tijdrittitel

Tom Dumoulin heeft op het Nederlands kampioenschap tijdrijden voor de vierde maal in zijn loopbaan beslag gelegd op de nationale tijdrittitel. In tropische omstandigheden snelde de Limburger in Drenthe naar de zege. Koen Bouwman eindigde als derde. Lees hier meer.

Mick van Dijke verovert Nederlandse tijdrittitel bij beloften

Mick van Dijke heeft de nationale tijdrittitel bij de beloften in de wacht gesleept. Op het parcours in Emmen versloeg de eenentwintigjarige hardrijder zijn tweelingbroer Tim, die er met het zilver vandoor ging. Lars Boven (vierde), Loe van Belle (zesde) en Darren van Bekkum (achtste) eindigden eveneens in de top tien. Lees hier meer.

Foss kroont zich tot Noors kampioen tijdrijden

Tobias Foss heeft zich in zijn thuisland verzekerd van de nationale titel tijdrijden. De Noor van Team Jumbo-Visma speelde met de concurrentie en kon na vijftig kilometer tegen de klok het zegegebaar maken. Lees hier meer.

Martin voor tiende keer Duits kampioen tijdrijden

Tony Martin heeft zich voor de tiende keer in zijn loopbaan gekroond tot Duits kampioen tijdrijden. De 36-jarige hardrijder van Team Jumbo-Visma verdedigde zijn titel in Öschelbronn met verve. Lees hier meer.

Hessmann pakt Duitse tijdrittitel bij beloften, Ballerstedt tweede

Michel Hessmann heeft de Duitse beloftentitel in het tijdrijden in de wacht gesleept. De renner van Jumbo-Visma Development Team was aan de finish negen seconden sneller dan zijn ploeggenoot Maurice Ballerstedt en behaalde zo zijn eerste overwinning van het seizoen. Lees hier meer.

Julie Van de Velde tweede op BK tijdrijden

Julie Van de Velde heeft na een goede tijdrit zilver behaald op het BK tijdrijden. Ze kwam veertien seconden te kort voor de titel.

Zilveren medaille Edoardo Affini op Italiaans kampioenschap tijdrijden

Edoardo Affini heeft het zilver veroverd op het Italiaanse kampioenschap tijdrijden. Hij eindigde 26 seconden achter winnaar Matteo Sobrero.

Markus finisht als vijfde tijdens NK tijdrijden

Riejanne Markus is op het Nederlands kampioenschap tijdrijden als vijfde geëindigd. Op het parcours in Drenthe reed de 26-jarige renster van Team Jumbo-Visma Women een verdienstelijke rit. Lees hier meer.

Nathan Van Hooydonck zesde op BK tijdrijden

Nathan Van Hooydonck is als zesde geëindigd op het BK tijdrijden op 1.13 van winnaar Yves Lampaert.

Gerelateerde updates